.

subota, 5. ožujka 2016.

Matica umirovljenika Novi Zagreb

Novi Zagreb - Matica umirovljenika Novi Zagreb poduzima i sasvim konkretne aktivnosti kako bi pomogla ljudima starije dobi. Tako udruge – njene članice, organiziraju nabavku zimnice, mesa, voća i povrća, kao i ogrijeva po povoljnijim cijenama i uz plaćanje na više rata, a njeni volonteri obilaze bolesne i nemoćne, organiziraju druženje u klubovima, podružnicama i udrugama. Nude sadržaje u koje spada i kulturno umjetnička aktivnost, sport, zabava i rekreacija, ali i preventivno zdravstveno djelovanje.


Matica sklapa ugovore s trgovačkim i osiguravajućim kućama, lječilištima, prijevozničkim, turističkim, hotelsko-ugostiteljskim, kulturnim, sportskim i drugim organizacijama i institucijama, kako bi postigla popust u cijenama za umirovljenike na temelju jedinstvene članske iskaznice. To je najkonkretniji i najnoviji potez kojim Matica umirovljenika Novi Zagreb svojim članovima organizirano pomaže.

Takva vrsta ugovora sklopljena je i s poslovnim partnerima, ne samo u Hrvatskoj, nego u Sloveniji i Bosni i Hercegovini.

Kontakt
gđa. Ljeposava Barta
mob:  092 2688 905
Meštrovićev trg 1g
Zapruđe






  • Redovita Izborna Skupština Matice umirovljenika Novi Zagreb