.

utorak, 13. rujna 2016.

Osoba godine, prijedlog Podružnice umirovljenika Sveta Klara / Čehi

Sveta Klara - Poslije sastanka izvršnog odbora donesena je slijedeća odluka: Podružnica umirovljenika Sveta Klara - Čehi za osobu godine predlaže gđu:

 Ljeposavu Barta.

Obrazloženje:

Lepa, kako je od mila zovemo, obavlja dužnost predsjednice Matice umirovljenika Novi Zagreb. Matica čini veliki broj podružnica( mislim 23, provjeri) i nije uvijek lako sve starije ljude koordinirati, skupiti ih i zajedno učiniti sve ono što oni rade. Putuju na razne destinacije, liječe se u državi i izvan nje, druže se , vježbaju, rade u radionicama, pjevaju i plešu u Kud - ovima umirovljenika, plešu subotama u domu Sv. Ana.... Ponekad svojeglavi, bolesni i mušićavi, ali za sve ima veliko strpljenje, lijepu riječ i osmjeh. Organizirala je i bezbroj liječničkih pregleda, popusta pri optikama i ortopedima, za koje bi stariji morali čekati duži period. Uvijek obiđe bolesne i potrebite, nabavi drva na rate za članove, obiđe sve podružnice i sasluša problematiku. S velikim zadovoljstvom je predlažemo za osobu godine.

Hvala i LP, Gordana Herceg - predsjednica podružnice Sv. Klara - Čehi

Zaboravila da odlično surađuje s domom Sv. Ana, i da je teritorij Novog Zagreba velik, a ona ruksak na leđa i sve stigne, sitna - dinamitna

Nema komentara:

Objavi komentar