.

petak, 1. siječnja 2016.

Doček Nove godine, za bogatim stolovima, bez puno optimizma

Trnsko, Savski gaj, Botinec - Noćas smo obišli nekoliko Podružnica umirovljenika , koje već tradicionalno godinama, organiziraju - Doček nove godine - za svoje članove.  Odmah bi istakli kako pjesme, dobrog štimunga i druženje zaista nije nedosostajalo. Prepuni stolovi raznolikih delicija, od pečenog odojka, narezaka, sireva,  francuske salate, krumpir, grah salate, kiselih krastavaca, paprike, raznolikih kolača, pa sve do sarme zadovoljili bi i one najizbirljivije. Kada se tome doda prekrasna  glazba, kojoj nije bilo kraja, uz ples koji bi se tek prekidao ispijanjem ponekog pića, kako bi se utažila žeđ.

Na trenutak se činilo kako je vrijeme stalo. Nasmijane plesačice i ponosni plesači, tražili bi poneku "svoju" pjesmu za ples, a vrijedni svirači - ove noći su ispunjavali sve želje! Nekako iznenada i možda prebrzo je "došla" i Nova godina.

Otvarali su se šampanjci, čepovi "ispaljivali", da bi se odmah započelo sa čestitanjem i željama za Novu godinu. Bilo je tu svakakvih želja, od onih "klasični", puno mira zdravlja, sreće pa i do onih : Želim ti novu "vešmašinu" u Novoj godini! 


Ana Nedev  i Mira Krpan, organizatorice dočeke
Nove godine u podružnici umirovljenika Trnsko
gđa. Ana Nedev  i gđa. Mira Krpan su uputile Novogodišnju čestitku svim čitateljima portala Rotor: "U svom životu primamo mnogo darova, mnogo ugodnih, lijepih iznenađenja. Ali najveći je dar koji si poklanjamo za Novu Godinu. To je dar nade da sve lijepo može biti još ljepše, sve dobro još i bolje.. Sretna vam i uspješna Nova 2016. godina!"





"Kliknite" na fotografiju kako bi je povećali!












gđa.  Ljerka Francetić, predsjednica podružnice
umirovljenika Savski gaj i jedna od
organizatora Dočeka Nove godine i naselju
Savski gaj
Predsjednica gđa. Ljerka Francetić i jedan od organizatora ovogodišnjeg dočeke Nove godine u podružnici umirovljenika Savski gaj, poručila je nama i svim čitateljima portala Rorot: "Ako u životu zaista postoji sreća i u njoj utkano sve ono što život čini ljepšim, onda su moje iskrene želje - da sve ljude dobre volje prati upravo ta sreća u Novoj 2016 godini !







"Kliknite" na fotografije, kako bi ih povećali!







gđa. Marija Pleša, blagajnica i jedna
od organizatorica Dočeka Nove godine u
podružnici umirovljenika naselja Botinec
gđa. Pleša  je  uputila poruku svim čitateljima portala Rotor :"Uđimo u Novu godinu s najboljim odlukama, da ćemo s dobrim nastaviti, loše ispraviti, prljavo očistiti i sve ružno u životu ukloniti! Sretna vam Nova 2016. godina!









"Kliknite" na fotografiju kako bi je povećali!












Nema komentara:

Objavi komentar