.

petak, 18. prosinca 2015.

Eiffelov toranj iz Sigeta

Siget - Jučer je u prostorijama Gradskog društva Crvenog križa, Siget 18 a, privedena ovogodišnja - Kreativna radionica - u kojoj su polaznici naučili i izradili mnogo lijepih praktičnih ali i ukrasnih stvari i predmeta. 

Radionica se održava tijekom cijele godine, a namjenjena je građanima "treće" životne dobi. Kako doznajemo od g. dpl. oec. Duško Godić, radni instruktor Gradsko društvo Crvenog križa, radionice su odlično posjećene i prihvaćene. "Prekrasno je vidjeti uloženi trud i silinu kreacija koje možemo susresti samo na ovim radionicama - istaknuo je g. Dodić

Danas je polaznik kreativne radionice g. Veno Leko uspješno priveo kraju svoj višemjesečni rad - Eiffelov toranj.

Želim zahvaliti svim organizatorima ove radionice, a posebno g. Dušku Godiću, na susretljivosti, podršci i razumijevanju - istaknuo je g Leko. Ovakav način rada me inspirira, opušta i potiče na nove kreacije. Kako sam uspio doznati, ovaj moj rad , ćemo  pokloniti francuskom veleposlanstvu u Zagrebu, u sklopu Božićnjeg darivanja. Naime, na ovakav bi način htjeli potvrditi i pokazati dugogodišnje prijateljstvo naših dvaju naroda ali ih i podsjetiti kako nakon nemilih tragičnih događaja u Parizu, nisu sami. Kako i mi, građani Hrvatske suosjećamo sa svim stanovnicima Pariza, Francuske, ali i cijelog svijeta! - na kraju je kazao g. Leko.







Nema komentara:

Objavi komentar