.

utorak, 17. studenoga 2015.

Današenje odavanje počasti, Gradu heroju

g. Matija Bajić, ravnatelj OŠ Savski gaj
Lanište - U jučerašnjem kratkom razgovoru, g. Bajić ravnatelj Osnovne škole Savski Gaj, nas je obavijestio, kako će danas u 15,30 sati tri osnovne škole ( Osnovna Škola Odra, osnovna škola Trnsko, te Osnovna škola Savski gaj) nastaviti sa obiljažavanjem dana sjećanja na žrtvu Vukovara.

Obilježavanje je započelo jučer, kada su učenici nižih razreda, kredam u boji ispisali i oslikali velikim slovima ime - Grada heroja na našem rotoru.

Danas, će pak učenici, kako smo već kazali, viših razreda (sedmih i osmih) zapaliti svijeće i lampuše po rubu "pješačkog rotora - koji simbolizira vijenac sjećanja na sve Vukovarske žrtve! 

Jučerašnji rad dječjih ručica u znak  sjećanja na Grad heroj.
U ovom obilježavanju sudjeluju i roditelji svih učenika, svih škola sa prikupljenim svijećama i lampušima, na inicijativu Osnovne škole Savski gaj.

Također će i učenici nižih razreda Osnovne škole Savski gaj, sa svojim nastavnicima oko 16,00 sati (od prvoga do šestog razreda) položiti zapaljene svijeća na rubove prilaznih staza, koje vode do rotora uz poruku - Da se ne zaboravi!


Nema komentara:

Objavi komentar