.

srijeda, 30. kolovoza 2017.

Završne vijesti sa turnira - Klinci za kinca

ČehiJavljam Vam  sa Humanitarnog turnira "Klinci za klinca". Turnir je prošao u sportskom i humanitarnom duhu. Posebna zahvala svim igračima, trenerima i roditeljima koji su se odazvali na turnir te koji su svojim dobrovoljnim prilozima, ali i toplom riječi omogućili da uljepšamo dan malom Nikoli. Ovim putem još jedanput pozivamo ljude koji su u mogućnosti da se odazovu ovoj akciji i pomognu u liječenju.


Pobjednik turnira je Nogometni klub Most koji je u finalu svladao Nogometni Klub Kašinu rezultatom 4:1. U utakmici za 3.mjesto Nogometni Klub Zapruđe je pobjedilo Nogometni Klub  Slogu gredelj rezultatom 3:0 te time osvojilo brončanu medalju.

Titulu najboljeg strijelca turnira ponio je igrač Nogometnog Kluba  Kašine Fran Trupeljak , a titule najboljeg igrača, odnosno golmana ponijeli su igrači Nogometnog Kluba  Mosta Mihael Lovrić  te Roman Rešpet . 

I tako smo sa mnogo sportskog uspjeha, predivnih emocija i bezbroj novih prijateljstava završili prvi humanitarni nogometni turnir "Klinci za klinca" u kategoriji Zagići. 

Izvijestio:
Toni Štefanec
Trener Nogometni Klub Zapruđe





Najbolji strelac turnira
Fran Trupeljak  NK Kašina
Titule najboljeg igrača,
 ponio je igrač NK Mosta Mihael Lovrić
Titule najboljeg golmana,
 ponio je igrač NK Mosta Goran Rašpet
Najveći pljesak se prolomio igralištem kad je Nikola Kapitarić dobio titulu za HRABRO SRCE čime su mu svi iskazali podršku u njegovoj borbi protiv bolesti