.

petak, 7. travnja 2017.

Travanjski program Kulturnog centra Travno

Travno  -  I ovog smo mjeseca posjetili Kulturni centar Travno, te porazgovarali sa  Vedranom Prlender - stručni suradnik  za odnose sa javnošću, koje nam je predstavila raznolik i zanimljiv travanjski program zbivanja. Tome treba dodati, kako ovog mjeseca i naselje Travno već tradicionalno dugi niz godina za redom u suradnji sa KUC -om Travno  slavi svoj dan - dan naselja. Uvijek je to višednevna proslava ispunjena raznolikim sportskim i zanimljivim kulturnim zbivanjima. No, na žalost - do sada organizatori nisu dostavili program proslave, tako da smo trenutno uskrećeni detalja ovog sportskog i kulturnog druženja.



Vedrana Prlender, stručni suradnik
za odnose sa javnošću Centra za kulturu Travno
U ovo mjesecu, koji je izuzetno bogat raznolikim programima. Gotovo je nemoguće u ovo malo vremena nabrojiti sva, zato ću izdvojiti samo neke (klikom pri kraju teksta, možete otvoriti cijeli ovomjesečni program KUC-a), po mom skromnom mišljenju - ona koja će zasigurno zainteresirati veći broj naše vjerne publike.

Već u utorak 11. travnja 2017. godine, očekuje na u 19.30 sati Kazališna predstava za odrasle POSLJEDNJA FREUDOVA SEANSA koju izvodi: Planet Art. To Ulaznica: 50,00 kn (učenici, studenti, umirovljenici i grupe 40,00 kn).

U vrijeme uskrsnih blagdana imamo čitav niz besplatnih radionica za djecu školskog uzrasta, osim zagonetki i društvenih igara, puna je kuća žongliranja. Imamo i vrlo zanimljive radionice pod imenom - Popularna znanost. Tako da će se izrađivati solarni autić u radionici, pa ćemo održati i trke ne platou ovdje ispred - na platou Mamutice. Također ćemo u sklopu ovih radionica održati i radionicu 3D olovka.

Ovdje vrijedi svakako istaknuti kako nas očekuje i jedan vrlo lijep jazz koncert. Jazz vrlo rijetko gostuje u Novom Zagrebu, ali ovom zgodom ćemo imati povodom 90. obljetnice rođenje  Johna Coltranea. Biti će to zaista prekrasan koncert u izvedbi Saše Nestorović – saksofon, Hrvoja Galler – klavir, Zvonimira Šestak – kontrabas, Darka Stanojkovski Grappone – udaraljke. Ulaz na sve naše muzičke programe je, kako što je već poznato, potpuno slobodan.

Već 22. travnja 2017. godine u 11,00 slijedi kazališna predstava za djecu KAKO ŽIVI ANTUNTUN u izvedbi - Scena Gorica.

Za kraj bih svakako najavila - Dane Travnoga - gje će se svečana izvedba održati 24. travnja 2017. godine u našoj dvorani uz mnoga druga sportska i kulturna događanja, koja još uvijek ne želimo otkriti - neka to bude iznenađenje.

Ovaj najveseliji mjesec, koji je započeo - prvotravanjskim šalama, završti ćemo kako i dostoji, također veselo uz MEĐUNARODNI DAN PLESA 2017, koji će se održati u subota, 29. 4. 2017. u 16.30 i 19.30 sati. Biti će to Svečani revijalni plesni program povodom obilježavanja Međunarodnog dana plesa u organizaciji UO Plesni solisti, Udruge Pokret, te u suradnji s CKI Maksimir. Nastupaju plesači raznih dobnih skupina.Ulaznica: 30,00 kn (kod organizatora)

Za one koji žele više

Nema komentara:

Objavi komentar