.

utorak, 7. ožujka 2017.

Ožujak u Centru za kulturu Travno

Travno - I sa ovim smo početkom mjeseca ožujka, posjetili našu već dobro poznatu prijateljicu Vedranu Prlender, stručni suradnicu za odnose sa javnošću Centra za kulturu Travno, kako bi nam nam predstavila ovomjesečni program kulturnih događanja koja nas sa nestrpljenjem očekuju u ovoj našoj novozagrebačkoj ustanovi kulture.



Vedrana Prlender, stručni suradnik
za odnose sa javnošću Centra za kulturu Travno
Nakon fašničkih uzbuđenja i Dana smijeha u veljači, u ožujak ulazimo s obilježavnjima Svjetskog dana kazališta za djecu i mlade i Svjetskog dana lutkarstva. Našoj najmlađoj publici posvetili smo tri kazališne predstave: Šumu Striborovu i Ružno pače, prekrasne klasične priče, te predstavu Lara i svijet životinja posvećenu današnjim potrebama zaštite životinjskih i biljnih vrsta.

Svjetskom danu lutkarstva pridružit ćemo i izložbu Lutka iz kutka.

Dalje ćemo nastaviti u plesnm ritmu produkcija srednje i osnovne „Škole za balet i ritmiku“, a potom i u Plesno-revijalnom natjecateljskom programu Budućnost u nama našeg novozagrebačkog „Gombališta“.

Odraslima, ukoliko ne vole dječje predstave, posvetili smo u ožujku „samo“ Tečaj crtanja i slikanja 3D na kvadrat, od 23.03., te Radionicu fizičkog teatra Predmeti, boje, prostor.

Ali zato za glazbene sladokusce s veseljem poklanjamo 14. 03. koncert neprikosnovenih Zagrebačkih solista.

Kazalište za odrasle slijedit će tek 11. travnja kada nam gostuje Planet Art s predstavom Posljednja Freudova seansa.

Kuc, Kuc Travno. Pokucajte na naša vrata!

Cijeli program za mjesec ožujak, pogledajte ovdje

Nema komentara:

Objavi komentar