.

srijeda, 22. ožujka 2017.

Optimistična Redovita godišnja Skupština - Sportsko rekreativnog društva Remetinec

Remetinečki Gaj - U prošlu nedjelju je u prostorijama Croosminton kluba (Dom zdravlja Remetinec) Zagreb, održana Redovita godišnja Skupština - Sportsko rekreativnog kluba Remetinec.

Kako smo doznali,tijekom Skupštine, ovo je klub koji aktivno djeluje gotovo petnaestak godina i koji je naša mjesto u svakodnevici  gotovo svakog stanovnika naselja Remetinečki Gaj.



Gordana Ivković, predsjednica
Sportsko rekreativnog društva Remetinec
- Danas smo održali Redovitu godišnju Skupštinu, gdje smo izglasali dnevni red, koji je tekao slijedećim redom:

1. Izvještaj o prethodnom razdoblju

2.  Organiziranje turnira u Belotu

3.  Razno.

Pod prvom točkom sam predočila izvještaj - O prethodnom razdoblju - gdje sam izvijestila prisutne članove o o dvije akcije, koje smo provodili - naime u proteklom razdoblju nije bilo nekih velikih akcija na koje se naučili ne samo naši članovi već većina stanovnika našeg naselja koji sport i sve oko njega upražnjavaju u svom svakodnevnom životu.

Također sam podastrla i financijsko izvješće  (trenutno na računu imamo 2,60 kn) jer već godinama naše društvo nije financirano ni iz jednoga Gradskog (ili sličnog) izvora. No, to nas ne obeshrabruje, iskreno se nadamo, kako će se ova teška financijska situacija u buduće popraviti na bolje.

Pod drugom točkom dnevnog reda, raspravljali smo o organiziranju Turnira u Belotu. naime ovaj turnir smo osmislili kao ponovni, malo snažniji  početak djelovanja Kluba u ovoj godini. Naime u subotu 25. ožujka 2017. godine ovdje u prostorijama Crossminton kluba Zagreb u Domu zdravlja Remetinec, održati ćemo turnir u Belotu. Ujedno bi iskoristila priliku i ovako javno pozvala sve zainteresirane za malo druženje uz igru Belota, da nam se javi. Naime, kotizacija će biti 100 kuna po paru, 70%  od uplata ide u  nagradni fond. Pobjednici za prva tri mjesta će dobiti pehare i malu financijsku nagradu. Želja nam je da netko iz drugog naselja (naših susjeda) dođe i da nastupi na turniru.

I pod 3. točkom - Razno - se oduljila rasprava o budućnosti ovog našeg Kluba. 

Naime, u kreativnoj raspravi se došlo da stava, kako Sportsko rekreativno društvo Remetinec treba svakako održati "iznad vode". 

Došlo se do spontanog zaključka kako društvo u posljednjih dvije godine uslijed raznoraznih nepovoljnih situacije koje mu baš i nisu išle na ruku (nedostatak vlastitog prostora, nedostatak finaciranja i sl...) nije djelovalo kako se od njega očekivalo, a kako (ruku na srce!) je i u tim uvjetima moglo. 

Stoga su se svi prisutni složili kako u buduće - svakako treba ujediniti sve snage, ideje i akcije kako bi se društvo što prije povratilo u poziciju koju je održavala prije ove krize, kada je na pojedinim organiziranim manifestacijama u neselju Remetinečki Gaj - okupljalo po nekoliko stotina sudionika .

Nema komentara:

Objavi komentar