.

srijeda, 1. veljače 2017.

Guest Hause Lucija

Buzin  Moje ime je Marijana Ban, vlasnica i voditeljica Guest Hause Lucija. Ne možete ni zamisliti  koliko sam sretna, što sam u prilici upoznati vas sa ugodnim, ali i raznolikim mogućnostima smještaja koje vam ponosno pružamo u našem ugodnom prostoru Guest Hause Lucija. Radosna sam što ću uskoro i osobno upoznati neke od vas koji sada sa mnogo zanimanja i pažnje - strpljivo čitate ove moje riječi dobrodošlice. Zahvaljujem vam se od srca na vašem trudu!

Reći ću vam odmah na početku, kako je  iznimno lagano doći (doputovati) do naših ugodnih soba, koje vas uvijek spremno uređene očekuju.

Gđa. Marijana Ban, voditeljica i vlasnica
Guest Hause Lucija
Naime, nalazimo se u južnom djelu grada Zagreba - glavnog - no i najvećeg grada u Republici Hrvatskoj. Spretnim okolnostima  smješteni smo, gotovo idealno za svakoga našeg gosta. Položaj na samom južnom silasku sa  (obilaznice) autoputa koji povezuje Europu sa Bliskim istokom, ubrzo pokazuje sve svoje prednosti i snažno potvrđuje svim našim poštovanim gostima, kako su učinili nedvojbeno pravu stvar - pri izboru svog smještaja (noćenja).

Bilo bi zaista predugačko nabrajati svaku prednost, stoga ću spomenuti tek neke.

  • uz ugodno opremljene sobe, očekuje vas čuvani parking, koji ni ne pomišljamo posebno naplaćivati.
  • u proljeće, ljeto i prekrasnu jesen na raspolaganji vam je održavan travnjak sa ljuljačkama za djecu, čije korištenje ...već pogađate  -  ne naplaćujemo!
  • ne treba spominjati kako svaka soba posjeduje kupaonicu, snažne i moderne klima uređaje, suvremene televizore, te moćne hladnjake, a u sastavu studio apartmana na korištenju je i moderno opremljena kuhinja.
  • skoro sam zaboravila spomenuti, kako je svim našim gostima dostupan potpuno besplatan WI-FI.


Kako ne bih više duljila, spomenuti ću - kako sa velikim simpatijama gledamo na naše goste sa kućnim ljubimcima, (i sama sam ljubitelj kućnih ljubimaca) za koje .... već pogađate - na tražimo nikakvu naknadu.

Vrijedi biti iskrena, pa reći i naše mane. Naravno kako ih svatko živ ima, pa tako i mi. Stoga ću, kao i kod naših prednosti  spomenuti, tek neke:

  • primjeriti ćete odmah kako nemamo visoke cijene, niti ih često mijenjamo - iako nas na to mnogi nagovaraju i potiču.
  • jedna od naših mana je to što još uvijek nemamo suvenire, iako to naši gosti često traže. Često puta govore, kako je lijepo ponijeti ugodne , drage i nezaboravne emocije i doživljaje, no isto tako bi željeli ponijeti nešto - materijalno - kako bi se češće prisjetili ugodnog boravka i obnovili  prelijepe sjećanja, te ih odnijeli dragim ljudima (djeci, unucima, prijateljima).
  • Također nam je velika mana, to što još uvijek - ne pripremamo doručak.


Evo, ovdje javno obećavam kako ću uskoro promjeniti na bolje, mnoge naše mane.

Upravo smo u posljednjoj etapi dogovora za kvalitetne suvenire, koji će se moći pronaći u našoj ponudi. Također, vrlo skoro započinjemo sa pripremom doručaka (više  raznolikih menu-a !). Biti će to ponuda - doručak u sobu.

Kao što vidite, promjeniti će se dosta toga, samo  ćemo  nastojati ne mijenjati naše cijene dokle god to budem mogla. To činim iz ljubavi prema našim cijenjenim i redovitim gostima, zbog njihove vjernosti, koja nas čini iznimno zadovoljnima i ponosnima.

Nas, kao postojane i iznimno profesionalne domaćine,  biraju zaista mnogi gosti iz različitih dijelova Hrvatske ali i inozemstva. Mnogo je razloga, potreba i pobuda. Poneki dolaze u poslovni posjet Zagrebu ili obližnjoj - poslovnoj zoni - (po kojoj je naše naselje Buzin poznati i izvan naših državnih granica). Neki dolaze iz medicinskih razloga (raznoliki specijalistički pregledi  ili posjet našim stomatolozima gostiju iz inozemstva, itd...). Neki pak, dolaze rješavajući administraciju u obližnjem Američkom veleposlanstvu. Ima i onih koji dolaze iz obližnjeg aerodroma, želji odmora do slijedećeg leta. Također ima i onih koji navrate, isto tako savladani umorom od dugotrajne vožnje automobilom na svom dugačkom putu prema zemljama  istočnog Balkana i Bliskog istoka. 

Za kraj bih spomenula sve veću i sve brojniju grupu naših gostiju. Gostiju koji dolaze u turistički obilazak našeg Zagreba. Za takve goste smo zaista posebno poželjni. Naime, kao što sam već spomenula do samog centra grada dijeli nas svega,  nekih desetak kilometara (!?). U toj prilici, naši gosti mogu koristiti vlastiti prijevoz, vrlo prihvatljiv Taxi ili pak javni prijevoz, čija je stanica gotovo u naposrednoj blizini. Cijena javnog prijevoza je zaista pristupačne, a do samog centra  vožnja traje tek nekih petnaestak minuta. No, za one odvažnije, sklone sportskom stilu odmora, u prilici smo ponuditi i bicikle, koji će vaš boravak učiniti još orginalnijim i zanimljivijom nasuprot rutinske vožnje autobusom ili automobilom.Naime, pošle godine je svečano, na veliki radost ljubitelja vožnje bicikom otvorena biciklistička staza koja radosno spaja dva grada, Zagreb i Veliku Goricu, i koja prolazi (!) nedaleko Guest Hause Lucija pružajući nesvakidašnju mogućnost posjete samog centra i svih znamenitosti u oba grada.) 

Svi skupa svjedočimo kako grad Zagreb postaje sve češća destinacija mnogih znatiželjnih gostiju iz različitih dijelova svijeta, pa i kontinenata. Sve češća turistička priznanja, svrstavaju naš grad u poželje svjetske - top - destinacije.

Eto, u kratkoj dobrodošlici, spomenula sam tek mali dio svega što obilježava našu Gouste Hause Lucija. Sigurna sam kako ni izbliza nisam riječima uspjela dočarati čak ni djelić stvarnog doživljaja koji imaju priliku doživjeti naši ponosni  i zadovoljni gosti. 

Stoga vas na kraju pozivam, da nas posjetite , kada se za to ukaže prva moguća prilika. Sigurna sam kako ćete , baš kao i tisuće i tisuće gostiju prije vas, poželjeti ponoviti taj prekrasan osjećaj koji ste doživjeli u našoj  Gouste Hause Lucija.

 Očekujem vas sa velikim nestrpljenjem!

Za one koji žele više ......

Nema komentara:

Objavi komentar