.

ponedjeljak, 2. siječnja 2017.

Započela " Praznionica" u Centru za kulturu Novi Zagreb

Remetinečki gaj - Danas je u prostorijama Centra za kulturu Novi Zagreb, započela - Praznionica - tradicionalno organizirano okupljanje školaraca uzrasta osnovne, te srednje škole.

Skup je to igraonica i radionica, koji svake zimske školske praznike okupi veliki broj polaznika, kako iz naselja Remetinečki gaj ali isto tako i iz naselja Lanište, Savsku gaj, Blato, Jaruščica itd... 

Po već prokušanom receptu iskusnih organizatora, ovdje se može  okušati u raznolikim igrama npr. računarske, društvene ali i u stolnom tenisu .. Isto tako i u "ozbiljnijim" radionicama, npr. učionica engleskog jezika, Ludi labos ili pak nešto između, po raznolikosti - na sredini.

Naime, tu se radi o radionici koja potiče kreativnost bez obzira na uzrast, stoga tu svoj interes mogu pronaći i zadovoljiti, zaista mnogi. U toj radionici se izrađuju  - nove - stvari od  - starih - predmeta.

Za kraj bi htjeli pohvaliti organizatore, u izboru sadržaja radionica te učionica kojima su i ove godine privukli veliki broj polaznika. Za sve one koji još ne znaju za ove aktivnosti  Centra za kulturu Novi Zagreb, vrijedi istaknuti kako su sve radionice i učionice - potpuno besplatne.



Gordana Deriš, voditelj
Praznionice
- Pozivamo sve, djecu i mlade osnovnoškolskog i srednješkolskog uzrasta da za vrijeme zimskih školskih praznika dođu ovdje kod nas u Centar za kulturu Novi Zagreb, na - Praznionicu.

Želja nam je da se "isprazne" od učenja i napune duh, zabavom, igrom i druženjem sa svojim vršnjacima kroz zaista različite programe, a to su Playstation i kompjuterska igraonica i radionica. Radionica engleskog jezika. Znanstveni laboratorij, gdje ćemo se upoznati sa nekim jednostavnim načinima izrade pokusa, upoznavanje sa prirodnim znanostima i svaki dan ćemo završiti sa kreativnim kutkom, gdje ćemo izraditi od nečeg staroga, nešto novo.

Igraonice i radionice traju za sve vrijeme zimskog školskog ferja , od 2. siječnja do , zaključno 14. siječnja 2017. godine, od 10,00 do 14,00 sati , sa time što se okupljamo i subotom (kada je od aktivnosti samo Playstation i stolni tenis (ping pong).

ako netko nije uspio doći dana, naša su vrata i dalje otvorena za sve polaznike i sve su radionice i igraonice, potpuno besplatne.














Nema komentara:

Objavi komentar