.

petak, 27. siječnja 2017.

Priznanje redakciji portala Rotor


Dugave - Večeras su u 18,00 sati u omiljenom okupljalištu - caffe bar Kramas -  članova Moto kluba Blue Knights Croatia II, redakciji portala Rotor, svečano uručili Zahvalnica na godišnjoj uspješnoj suradnji, svekolikog javnog promicanja humanitarnog rada Udruge, motociklizma, kao sporta ali i odličnog načina, putovanja i druženja (bez obzira na godine, nacije i snagu motora).


Ova Zahvalnica je uručena prigodom nedavne  12. tradicionalne proslave rođendana Moto kluba Blue Knights Croatia II, koja je održana 7. siječnja  uz mnoge domaće (iz mnogih krajeve Lijepe naše !) ali i gostiju iz inozemstva. Bilo je tu vrlo dragih gostiju iz Italije , Austrije, Slovenije itd... Ovdje vrijedi istaknuti kako je ovaj skup nezaobilazan događaj mnogih moto klubova, usudili bi se reći  - u ovom dijelu Europe.

Nakon dodjele Zahvalnice, redakcija portala Rotor je zahvalila članovima Moto kluba Blue Knights Croatia II . Naime, u svom kratkom govoru, urednik portala Rotor je istaknuo plemeniti rad i djelovanje ovog Moto kluba na području cijelog Grada Zagreba, ali i šire, no posebno je istaknuo, kako ovaj Moto klub, za razliku od mnogih Klubova, Udruga, Društava u svim svojim humanitarnim akcijama sudjeluju sa svojim - vlastitim - sredstvima. Naime, ovaj Moto Klub ne aplicira na gradska sredstva, tako da svaku humanitarnu akciju izvode svojim vlastitim sredstvima iz svojih plaća, mirovina i sl. 

Iz tog razloga, urednik portala Rotor je iskoristio priliku i čestitao svim članovima kluba u ime svih korisnika humanitarnih akcija kojih je u ovih 12. godina bilo više od dvije stotine! 



Ivan Vladisavljević, predsjednik
Moto kluba Blue Knights Croatia II
- Ovom Zahvalnicom smo se htjeli od srca zahvaliti portalu Rotor, odnosno uredniku Zvonku Budak, na zaista redovitom praćenju i korektnom izvještavanju o radu našeg Moto kluba Moto kluba Blue Knights Croatia II, o svim našim akcijama i djelatnostima a posebice na humanitarnom radu, koji od samoga osnutka našeg Moto kluba upotpunjuje naš rad i djelovanje.

Sigurni smo, kako i većina Udruga, Društava i Klubova koja djeluju na području našeg Novog Zagreba, dijeli naše mišljenje. Naime, u početku smo bili malo sumnjičavi ali i smušeni pojavom portala i novinara, koji prati naš rad, akcije, aktivnosti. Moram priznati kako smo u ponekim trenutcima imali i tremu od - javnog nastupa, a o fotografiranju neću ni govoriti.

No, sada je to sve na sreću iza nas.

Sada je redakcija portala Rotor, na sva naša druženja, aktivnosti, akcije dobro došao gost i suradnik. Naime bez javnosti i bez javnih informacija, zasigurno bi mnogo teže dolazili do pravih i kvalitetnih informacija koje nam odaju - pravu sliku - društvenog djelovanja i ukupnog život našeg društva Novog Zagreba, pa sigurno i šire.Upravo takve informacije nam služe , kako bi što kvalitetnije usmjeravali svoj rad, aktivnosti ali i humanitarne akcije našeg Moto kluba.

Eto, pokušao sam skratiti moje izlaganje, kako bi bilo što kraće. Naravno, kako ima još mnogo razloga da nam naš portal Rotor bude uvijek uz nas, no za sve to  - iskoristiti ću jednu od slijedećih prilika.

Za kraj, želim našem portalu Rotor još mnogo reportaža, lijepih priča o - običnom ljudima - naših Udruga, Klubova i Društava. Zahvaljujemo im na velikom trudu, kako bi svakome od nas, odvoji dio vremena, ali i ljubavi.










Nema komentara:

Objavi komentar