.

nedjelja, 1. siječnja 2017.

Ne odustaj, početak je uvijek najteži ....

Novi ZagrebAko nisi zadovoljan s nečime u svojem životu, sada je pravo vrijeme za promjene. Ovo je doba godine kada svi razmišljaju o novom početku u Novoj godini, ali promjene su za jedne teške, a za druge čak i nemoguće. Strah od promjena često ljude vodi u propast. Svjestan si da to što radiš nije dobro za tebe, ali strah od promjene je veći od straha od neuspjeha, i ti svejedno nastavljaš svoj put u slijepoj ulici. Nema boljeg primjera od pušača koji dobro zna da ga to što radi polako ubija, ali on radije bira taj put, koji nerijetko može biti i bolan, nego promjenu.

Mnogi od vas trebate promjene u svojem životu, neki čak i imate istinsku želju za njima, ali ih se bojite, i strah od promjena vas drži smrznutim u mjestu. Odlučite što želite, odredite dan, odvažite se i promijenite. Upravo je tako jednostavno, ali nije lako, a u 2017., ako prihvatiš strah i prepustiš se rasti, onda je u tvojem životu moguće baš sve.

Nažalost, neki od vas su previše lijeni za pisanje vlastitih novogodišnjih odluka pa slobodno iskoristite neku od ovih.

U 2017. godini…

… ne budi lijen za pisanje vlastitih odluka.

…budi bez predrasuda, otvoren za savjete i poslušaj tuđe ideje. Konačno shvati da ne moraš biti u pravu cijelo vrijeme i uvijek i da drugi ljudi mogu imati dobre ideje.

… shvati da je tvoja veza partnerstvo u kojem obje osobe žive jednakovrijedan život, što znači da oboje odgajaju djecu, pospremaju krevet, peru suđe, ili čiste WC jednako. Usput se i ispričaj što si to tek sada shvatio.

… budi strpljiv sa svojim suradnicima. Podrži svakoga tko se trudi, ali i prihvati da je životni raspored drugih drugačiji, a mjerilo uspjeha u životu često i značajno različit od tvojeg.

… budi onaj koji daje, a ne onaj koji uzima. Pomozi ljudima kojima je potrebna tvoja pomoć bez da išta tražiš zauzvrat. Pomozi nekome da uspije. Budi onaj koji potiče na dobro kroz cijelu godinu, ali bez kukanja i jadikovanje o tome.

… nemoj biti napast i davež ponovo i ove godine. Postani potpuno funkcionalna i samostalna odrasla osoba, odjeni odjeću za odrasle, ali se pritom ne zaboravi smijati, budi sretan i jednostavno budi vodič drugima koji trebaju pronaći svoj put do zdravijeg životnog stila punijeg života.

Drugim riječima, prigrli 2017.

Zato razmislite i ostanite zdravi i lijepi!

Za više informacija kontaktirajte udrugu Beauty fit na facebook stranici @beautyfitdsr

Nema komentara:

Objavi komentar