.

subota, 31. prosinca 2016.

Božićni koncert, učenika Osnovne Škole Sv. Klara

Sveta Klara -  I ove je školske godine (22. prosinca 2016. godine) Osnovna škola Sveta Klara, priredila  uz Božićni sajam i  Božićni koncert učenika do četvrtog razreda. Moramo priznati kako su nas razveselili i iznenadili raznolikim i zabavnim programom skupa sa svojim gostima, Kulturno prosvijetim društvom Sveta Klara, te Pjevačkim zborom Trnsko, članovima Podružnice umirovljenika Trnsko.

Uz prepunu sportsku dvoranu, roditelja, gostiju i prijatelja, koji su često puta pljeskom i zajedničkim pjevanjem bodrili izvođače, vrijeme je uistinu prošlo gotovo u trenu. Gotovo sat vremena, zabavnog programa, proletio je u času, a iza njega su ostale samo lijepe uspomene na još jedan prekrasan  Božić, proslavljene i ove godine u Osnovnoj Školi Sveta.

Na kraju, u ime svih roditelja, ali i sve ostale publike, želimo zahvaliti nastavnicima Osnovne Škole Sveta Klara, na trudu , strpljenu i kreaciji kojom su zajedno sa svojim učenicima i ovu godinu, ostvarili Božićni koncert prepun ljubavi, podrške i veselja.



Ilija Bikić, predsjednik
Kulturno prosvjetnog društva Sveta Klara

- Danas smo na  Božićnom koncertu naše Osnovne Škole Sveta Klara nastupili sa  običajem unošenja slame u kuću, prigodom Badnjaka i zapravo dočarali prošla dobra vremena kada su djeca na radosti slame prenosila sreću, veselje i igre, unutar toplog i lijepog Božićnog okruženja te pjesmu, svirku i ples naših folkloraša.

- Kako vidimo suradnja vašeg društva i Osnovne Škole je već tradicionalno odlična...

-  Da , svakako suradnja je zaista odlična. Naime, preko prijašnjih ravnatelja, preko sadašnjih ravnateljica, odlučna je suradnja. Dapače, regrutiramo naše male "klince" iz naše škole, suradnja zaista dobra. Posuđuju nam instrumente, ustupaju nam prostor (npr. za Proljetne susrete...) tako da smo izuzetno zadovoljni našom zajedničkom suradnjom.

Na kraju bih čestitao svim djelatnicima Osnovne Škole Sveta Klara veseo i sretan Božić, a njihovim roditeljima sreće radosti i ljubavi .... i još više dječice. 

Gordana Herceg, predsjednica Podružnice
umirovljenika Sveta Klara / Čehi i voditeljica
Pječkog zbora Trnsko


-  Nastavlja se ova prekrasna suradnja Podružnice umirovljenika Sv. Klara / Čehi i Osnovne Škole Sv. Klara, svojim zajedničkim radionicama, našim sudjelovanjem na Božićnom sajmu sa našim zajedničkim uradcima.

Na poziv ravnateljice i naše djece sa kojom se zajedno družimo, došli smo otpjevani, nekoliko prikladnih pjesama. Naše pjevačko društvo je tek u početcima, iskreno se nadamo kako ćemo daljnjim vježbanjem i čestim nastupima biti još kvalitetniji u izvedbi pjesama našeg kraja.



Mirjana Miler, zamjenica ravnateljice
Osnovne Škole Sveta Klara

-  Ovaj prekrasni Božićni  koncert se već tradicionalno održava svake godine u predbožićno vrijeme.

Naši djelatnici, učenici se pripremaju za ovaj koncert sa mnogo volje  i radosti daleko prije, gdje svake godine pokušavaju prikazati nešto novo, zanimljivo, a ipak prigodno. 

Kako pratim između ostaloga i ovaj Božićni koncert, moram priznati kako su zaista uspješni u svojim željama. Svake je godine ovaj Božić drugačiji i uvijek poseban.

Kako sam usput - dolazeći na ovaj naš razgovor - čula od nekoliko roditelja same pohvale, ponosna sam na uspjeh Koncerta, ali i na ovo zajedničko druženje, nas, djelatnika škole, učenika i njihovih roditelja.

Za kraj bih zaželjela svima Blagoslovljen i sretan Božić i sretnu Novu 2017. godinu, a našim učenicima posebno  lijep zimski raspust.





























Nema komentara:

Objavi komentar