.

srijeda, 30. studenoga 2016.

Nove nominacije za Poduzetnika Novog Zagreba 2016. godine


      1, Telekomunikacijsko savjetovanje DFK d.o.o.  Karlovačka cesta 65 D, Novi Zagreb.

Direktor, Filip Devčić 

Osnovna djelatnost je optimizacija telekomunikacijskih usluga za poslovne korisnike.       Temeljem dostavljenih informacija i računa radi se analiza te prijedlog eventualnih promjena po telekomunikacijskim uslugama. Osobno sam koristio usluge 3 puta i više puta ga preporučio manjim i srednjim poslovnim subjektima. Svi do jednog su bili iznimno zadovoljni pruženim uslugama i ostvarenim uštedama. Neki koriste i uslugu kontinuiranog praćenja tih troškova. Inače, smatram da teško može napraviti neki značajniji financijski rezultat obzirom na naplatu od same uštede klijentu, koje u nekim slučajevima niti nema, a posao je iznimno  vremenski zahtjevan.
Preporuka: Dominik Crkvenčić / Dores Media d.o.o.


2.  STOLATIJA GRUBAČ d.o.o.Franje Puškarića 6, Lučko, Novi ZagrebDirektor, Zoran Grubač
Preporuka: Tomislav Hanžek /Electus DGS d.o.o. i Dominik Crkvenčić / Dores Media d.o.o.

3.  BIOFARM d.o.o. Ventilatorska 14, Novi Zagreb Direktor, Zoran Marković Preporuka: Tomislav Hanžek /Electus DGS d.o.o. i Dominik Crkvenčić / Dores Media d.o.o.

4. D-INTERIJERI d.o.o. Kamenarka 35, Novi Zagreb Direktor, Dean Švabenic 098/817 085 Proizvodnja namještaja, montaža namještaja, uređenje interijera. Za svaku preporuku od dogovora, do realizacije i cijene. Preporuka: Dominik Crkvenčić / Dores Media d.o.o.

5. SILVER, obrt za knjigovodstvo, marketing i usluge  Ehrlichova 11,Sopot , Novi Zagreb Upisan u obrtni registar: 15.07.2000. Poslovna adresa: Viktora Kovačića 5/II Broj zaposlenih. 2 Dohodak ostvaren u 2015. godini:  113.120,00 kn  Snježana Krušelj, vlasnica obrta za knjigovodstvo, marketing i usluge SILVER. Rođena 1972. godine u Zagrebu, po struci diplomirana ekonomistica, smjer Računovodstvo i financije (diplomirala na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu). Već kao vrlo mlada, tek nakon nekoliko godina staža, u jednoj maloj tvrtki i jednom knjigovodstvenom servisu, odlučuje se za samostalno poduzetništvo. 1994. godine postaje samostalni poduzetnik, i do danas se uspješno bavi knjigovodstvenim poslovima i poslovnim i financijskim savjetovanjem. Obrt je obiteljskog karaktera, i osim nje i supruga, zapošljava za stalno jednu djelatnicu. Klijenti su im mali poduzetnici, obrtnici, OPG-ovi, razne vrste udruga i sindikata, umjetničke organizacije, te samostalni umjetnici. S klijentima imaju razvijen individulani i osobni pristup, pa su poslovne suradnje dugogodišnje. Njihov moto nije kvantiteta, već kvaliteta, posvetiti se klijentu i njegovim potrebama, stalno se educirati, stjecati nova znanja i vještine, biti u tijeku sa čestim i turbulentnim promjenama u poslovanju i zakonodavstu. Preporuka: Dominik Crkvenčić / Dores Media d.o.o.

6. VODOGRAD-I.G. d.o.o. Turanjska 38, Novi Zagreb Direktor, Vlado Hadrović Građevinska tvrtka. Poduzeće VODOGRAD-I.G. d.o.o. sa sjedištem u Zagrebu, Turanjska 37, MB: 01088718, OIB: 76587357866 osnovano je 1994. godine. Osnivač i vlasnik društva ujedno je i direktor Vlado Hadrović.Ovo poduzeće počelo je raditi s vrlo malim brojem radnika i skromnom opremom te se iz godine u godinu razvijalo, tako da je danas preraslo u prepoznatljivo poduzeće, solidno opremljeno sa 10-ak zaposlenika. Poduzeće VODOGRAD-I.G. d.o.o.  bavi se graditeljstvom, a specijalizirano je za izvođenje radova niskogradnje. Izvodimo različite vrste iskopa,  izgradnju vodoopskrbe i odvodnje, izgradnju plinovoda i priključaka te rekonstrukciju  plinovoda, izgradnju električne infrastrukture, izgradnju prometnica, uređenje školskih i sportskih igrališta, parkirališta te uređujenjem okoliša, izradom i postavom ograda, a bavi se i izgradnjom stambenih, poslovnih i skladišnih objekata.Uz sve navedeno bavi se i prijevozom cestovog tereta, prodajom rasutog građevinskog materijala, iznajmljivanjem strojeva i opreme. Kompletna mehanizacija sa voznim parkom i opremom u našem je 100%-tnom vlasništu i relativno je nova i očuvana. Poduzeće VODOGRAD-I.G. d.o.o. također je prepoznatljivo po tome što ga čine mnogi kvalitetni zaposlenici koji savjesno obavljaju svoje radne zadatke. Timski rad, iznalaženje rješenja i ustrajnost da će na vrijeme, u što kraćem roku, racionalno i kvalitetno obaviti svaki posao samo su jedne od mnogih vrlina koje krase ovo poduzeće.Reference

-       Grad Zagreb
-       Zagrebački holding d.o.o.
-       Hrvatski lovački savez
-       HEP-ODS d.o.o., Elektra Zagreb
-       Komunalac d.o.o. Samobor
-       Prigorac-građenje d.o.o.
-       Autocesta Rijeka-Zagreb d.d.
-       Usluga d.o.o. Pakrac

Preporuka: Snježana Krušelj/ SILVER i Dominik Crkvenčić / Dores Media d.o.o.

Nema komentara:

Objavi komentar