.

utorak, 11. listopada 2016.

Slušajte svoje srce i pomozite potrebitima


Siget - Kako smo doznali  od prekosutra (četvrtak 13. listopada 2016.) započinje humanitarno prikupljanje prehrambenih proizvoda u lancu supermarketa Kaufland koje organizira Hrvatski Crveni križ.

Moramo istaknuti kako je ova akcija u svakom slučaju hvale vrijedna. Sasvim smo sigurni kako će se velika većina odazvati i uključiti svojim prilogom, kako bi pomogli svim onima kojima je ova vrsta pomoći potrebna. Htjeli bi podsjetiti naše sugrađane, da ne razmišljaju mnogo, što darovati, naime često puta smo se i sami uvjerili kako i sitnice, mogu mogu učiniti jako mnogo



dpl. oec. Duško Godić, radni instruktor 
Gradsko društvo Crvenog križa
- Hrvatski Crveni križ u suradnji s Kaufland Hrvatska provodi humanitranu akciju prikupljanja prehrambenih proizvoda u vremenu od 13. listopada do 27. listopada 2016. godine. 

U prostorima - trgovinama Kauflanda u Zagrebu, biti će postavljene košare u koje će se skupljati prehranbeni proizvodi za potrebe građana.

Sasvim smo sigurni, kako će se i ovoga puta u ovu zaista humanu akciju uključiti veliki broj naših sugrađana i pomoći onima, kojima je ova pomoć u ova teška ekonomska vremena zaista potrebna.

Nema komentara:

Objavi komentar