.

ponedjeljak, 25. srpnja 2016.

Jedva se čeke početak 1. Sportskih susreta umirovljenika Novog Zagreba

Novo Zagreb - Pet dana prije samog početka održavanja 1. Sportskih susreta umirovljenika Novog Zagreba, pokušali smo porazgovarati sa predsjednicima Podružnica umirovljenika Novog Zagreba, kako bi čuli i njihovo mišljenje o ovom skupu. Na žalost neki nam se nisu javili (očito su bili na moru, na plaži i uživali u blagodatima ljeta!), neki su nam se javili sa ljetovanja  i izrazili punu podršku i potvrdili svoje sudjelovanje i sudjelovanje članova Podružnice. No neke smo ipak zatekli u Zagrebu i dobili izravne izjave.



Štefanija Markaš, predsjednica
Podružnice umirovljenika Botinec
- Moram istaknuti kako se u svoje, ali i u ime svih članove Podružnice umirovljenika Botinec od srca iskreno radujem subotnjim (30. srpnja) 1. Sportskim susretima umirovljenika Novog Zgreba, u naselju Sveta Klara.

Zaista sam radosna da je netko od nas (podružnica) pokrenuo tu inicijativu, koje je zaista dobro došla - a to će se u budućnosti još više pokazati!

Pokušati ćemo  sudjelovati sa što većim brojem  naših članova, koji su polaznici ili aktivni sudionici, naših radionica, druženja i igara ovdje u Podružnici umirovljenika Botinec.

Na kraju bih htjela podržati organizatore, poželjeti im što bolju organizaciju i odaziv svih naših Podružnica cijelog Novog Zagreba. Također od srca želim svim sudionicima odlično druženje, a onim najuspješnijima želim da svoju radost podjele sa svima nama na plesu, glazbi i druženju koje će se održati nakon Sportskih susreta!



Zvonko Cmrk, predsjednik
Podružnice umirovljenika H. Leskovac
- Upravo traju pripreme i dogovori o slanju što više članova naše Podružnice umirovljenika Hrvatski Leskovac, na 1. Sportske susrete umirovljenika Novog Zagreba.

Moramo priznati, kako je mali hendikep (a uvjeren sam kako je takva ista situacija i kod drugih Podružnica) što je u tijeku vrijeme godišnjih odmora, kada je većina naših članova van Zagreba. Uglavnom su oni na odmoru ili u ulozi "Baka servis" čuvanju unuka na morskoj obali, obalama rijeka ili pak drugim destinacijama za odmor - Lijepe naše.

Mišljenja sam kako će ovi susreti biti zanimljivi, ne samo zbog sportskih događanja, već i zbog zajedničkog druženje članova Podružnica iz cijelog Novog Zagreba. Biti će to prava prilika da se i malo bliže upoznamo , međusobno. 

Kako čujemo da se priprema i ples nakon podjele priznanja pobjednicima u različitim kategorijama 1. Sportskih susreta umirovljenika novog Zagreba, mišljenje sam, kako će ovo druženje dugo pamtiti, sa prekrasnim uspomena.

Također bi se složio sa izjavom naše predsjednice Matice umirovljenika Novog Zagreba, Ljeposavom Barta, kako je - U zdravom tijelu, zdravi duh! Naime kako sam i sam "sportaš" cijeloga života, podržavam ovu inicijativu, a sve navedene kategorije natjecanja su po mom mišljenju - doista idealne za sve naše članove!

U subotu, 30. srpnja 2016. godine na 1. Sportskim susretima umirovljenika novog Zagreba, želim svima prije svega ugodno, zabavno i nezaboravno druženje, a potom i zanimljivo sportsko natjecanje u svim disciplinama. Naravno, najbolji neka pobjede, no zamolio bi ih da sa nama ostalima podijele svoju radost pobjede na plesu koji će se organizirati neposredno nakon podjele nagrade laureatima.

Srdačan pozdrav, vidimo se!

Nema komentara:

Objavi komentar