.

utorak, 14. lipnja 2016.

Zapažen koncert Umirovljenika iz Trnskoga

Trešnjevka - U četvrtak 9. lipnja 2016. god. u Domu za starije osobe Drenovečka, nastupio je Vokalno istrumentalni zbor Podružnice umirovljenika Trnsko.

I ovoga puta je zbor iz Trnskoga sa puno energije i strasti izveo svoj obnovljeni repertoar, te kod zahtjevne domske publike izazvao, velike simpetije i mnogo zasluženoga pljeska.

Ovo je prvi nastup ovog zbora u ovom prostoru pred ovom publikom. Kako smo i sami mogli svjedočiti, na obostrano zadovoljstvo je dogovorene daljnja plodonosna suradnja i u bliskoj budućnosti.

Neveneka Blean, socijalni radnik
u Domu Trešnjevka, Drenovačka 30


- Možete li nam u ime vaših štićenika reći dojmove o današnjem nastupu Vokalno istrumentalnog zbora Podružnice Trnsko ?

- Moram istaknuti, kako je i danas bio jako lijepi nastup ovog zbora, poput prošlog gostovanja Zbora umirovljenika Botinec.

Naši korisnici su popratili ovaj današnji nastup samo riječima pohvale i velikom željom za što skorijim ponovnim susretom.

Iskoristila bih ovu priliku , te vam ovako od srca - javno, zahvalila na posjeti i na prekrasnom popodnevnom koncertu, gdje je smo svi skupa imali priliku uživati u prekrasnim pjesmama ali i skupa sa vama i zapjevati, te na trenutak zaboraviti svakodnevicu.

U ima svih štićenika našeg doma, još jedanput vam velika Hvala.



Ana Nedev, članica
Vokalno istrumentalnog zbora Podružnice Trnsko
- Danas smo nastupili ovdje u izvedbi desetak pjesama, po izboru našeg voditelja g. Juraja Rukavine.

- Možete li nam reći svoje dojmove o današnjem nastupu?

-  Moram istaknuti kako smo zaista lijepo primljeni. Sretna sam što mogu pjevati ljudima koji svakodnevno nisu u mogućnosti izaći van, na nekakva kulturna događanja, kojih u ovo vrijeme zaista ima. Naime, pun ih je Zagreba.

Žao mi je što ne nastupamo ovdje češće. Nisam upoznata, naime ne znam koliko oni to mogu u svojoj organizaciji češće puta organizirati, no kako vidimo i kako smo danas osjetili ova je publika zaista pravo osvježenje po svojoj pažnji, podršci i nagradama kroz pljesak, koji nam je bezrezervno pružala nakon svake izvedene pjesme.





"Kliknite " na fotografije, kako bi ih povećali!














Nema komentara:

Objavi komentar