.

ponedjeljak, 2. svibnja 2016.

Skupština umirovljenika u znaku priznanja velikog rada i djelovanja predsjednice gđe. Marije Kukolj

Lučko - U subotu je u O.Š. Lučko održana izborno izvještajna Skupština Podružnice umirovljenika Lučko / Ježdovec uz prisustvo velikog broja uzvanika i gostiju.

Kako smo mogli čuti iz tijeka Skupštine, u protekloj godini su ostvareni odlični rezultati, što samo pokazuje odličan rad i dugi tradiciju ove zaista odlično organizirane Podružnice umirovljenika koja broji nešto manje od 350. aktivnih članova.

Na Skupštini se također pristupilo glasanju nove predsjednice / ka ove Podružnice, jer je dosadašnja dugogodišnja predsjednica Marija  Kukolj, zbog osobnih razloga, zahvalila na dosadašnjem ukazanom povjerenju. Naime, one upućenije ne treba podsjećati, kako je baš gđa. Kukolj "dobri duh" ove Podružnice - već nešto duže od 35. godina, koliko je uspješno vodila ovu Podružnicu, ali ne samo Podružnicu već iskrenu brigu o  svakom njenom članu. 

Svojim legendarnim osmjehom, uvijek pozitivnog stava, ali i legendarnim biciklom obilazila je naselja Lučko i Ježdovec, posjećujući članove. Ponekada je navratila, tek da "vidi" članove, ponekad donijela paket  potrebnih namirnica, a ponekad donijela radosnu utjehu ili dobru vijest!

Sve su to u svojim govorima isticali prisutni članovi Podružnice umirovljenika Lučko / Ježdovec, ali i gosti te uzvanici. Koliko god se trudili i isticali sve što je zdušno sa ljubavlju u svom društvenom djelovanju činila dosadašnja predsjednica gđa. Marija Kukolj, nikako nisu nalazili pravog načina kako bi joj dosta zahvalili na svem učinjenom. 

Pri kraju ove zaista emotivno preplavljene Skupštine, gđi. Mariji Kukolj je uručeno Priznanje za dugogodišnji nesebičan rad, te i ostalim članovima ove Podružnice, koji su se istaknuli svojim radom i doprinosom u kvalitetnom i plodonosnom dosadašnjem radu.

Na kraju Skupštine je jednoglasno izglasano, kako će gđa. Marija Kukolj ostati doživotna počasna predsjednica Podružnice umirovljenika Lučko / Ježdovec, no kako čujemoi dalje će biti član Izvršnog odbora Skupštine Matice umirovljenika Novi Zagreb.




gđa. Ljeposava Barta, predsjednica
Matice umirovljanika Novi Zagreb

- Danas sam prisutna ovdje u naselju Lučko na  Skupštini jedne od najačih Posružnica, Podružnici Lučko / Ježdovec. Ovu Podružnicu već nešto više od trideset i pet godina vodi vrlo upsješno gđa. Marija Kukolja, a njezinim radom i djelovanjem ova Podružnica broji nešto manje od 350 članova. Upravo zato i govorim kako su članovi ove Podružnice jedni od jačih i najjačih i najaktivnijih, pogotovo što gđa. Marija Kukolj je u godinama, koja kod svojih članova mora ići biciklom, a ne da se susreću negdje, jer nisu imali svoj prostor itd.. Danas se gđa. Marija Kukolj predsjednica  Podružnice umirovljenika Lučko / Ježdovec oprašta od svoje dugogodišnje funkcija, ali će je preuzeti jedna divna mlada osoba gđa. Biserka Petrović. No, dosadašnja predsjednica će i dalje ostati, što se kaže počasna predsjednica Podružnice Lučko / Ježdovec.

Moramo priznati, kako je gđa. Kukolj, kroz svoj dosadašnji rad dala sve od sebe, a Matica umirovljenika Novi Zagreb će joj danas uručiti Zahvalnicu, za dugogodišnji i predani rad sa umirovljenicima.




g. Jadranko Baturić, dopredsjednik
Vijeća gradske četvrti Novi Zagreb - zapad,
izaslanika Gradonečelnika
-  Moram priznati, kako sam došao prvenstveno se zahvaliti dosadašnjoj predsjednici gđa. Mariji Kukolj na svemu što je učinila do sada, malo je takvih žena. Isto tako mi je neizmjerno drago, baš kao i Gradonačelniku da je za novu predsjednicu Podružnice umirovljenika Lučko / Ježdovec izabrana gđa. Biserka Petrović, koja je živjela i radila sa ovim naseljem, osoba koja je rođena ovdje, što bi rekli "Zrodila se tu!" Mislim kako je ovo odličan izbor i mislim kako ovo naselje ima budućnost, a Vijeće gradske četvrti Novi Zagreb / Zapad i Grad će uvijek biti tu, da pomognu.




g. Ivica Živković, predsjednik
Vijeća mjesnog odbora Ježdovec

-  Moram priznati kako sam ugodno iznenđen rezultatima rada Podružnice umirovljenika Lučko / Ježdovec, koje sam imao prilike čuti ovdje na skupštini. 

Impresivan rad gđe. Marije Kukolj, koja je godine uložila u rad sa umirovljenicima.Još jedanput joj ovako javno zahvaljujem u ime mještana naselja Ježdovc.


Naravno novoj predsjednici gđi. Biserki Petrović, čestitam na izoru i želim od srca također mnogo uspjeha u redu. Također bih htio istaknuti , kako članovi ove podružnica na čelu sa svojom upravom imaju svesrdnu podršku Vijeća mjesnog odbora Ježdovec.


Naime, Vijeće mjesnog odbora Ježdovec je već ove godine odvojilo maksimalno koliko može odvojiti, a to je 2.500,00 kuna za potrebe Podružnice umirovljenika Lučko / Ježdovec.





gđa. Biserka Petrović, predsjednica
Podružnice umirovljenika
Lučko  / Ježdovec
-  Danas se održala izborno izvještajna Skupština Podružnice umirovljenika Lučko / Ježdovec, na kojoj se uz sve ostalo birao /la novi predsjednik / ca. 

- Sa obzirom da je naša dugogodišnja predsjednica gđa. Marija Kukolj vodila Podružnicu umirovljenika Lučko / Ježdovec uspješno vodila preko 35. godina, pa je jednostavno zamolila da bi joj se pomogla, kako bi se ona od toga malo maknula. naime to je i na neki način i shvatljivo, jer evo došla su nova vremena, kada za sve to treba daleko više adminstracije, hodanja u Maticu umirovljenika Novi Zagreb itd...Naravno, kako smo našu dosadašnju predsjednicu, koja nas je sve skupa zadužila svojim dosadašnjima bezpoštednim radom, imenovali počasnim doživotnim predsjednikom ove naše Podružnice. Također je i gđa. Ljeposava Barta, predsjednica Matice umirovljenika Novi Zagreb potvrdila, također kako će gđa. Marija Kukolj i dalje ostati član Izvršnog odbora, Skuštine Matice umirovljenika Novi Zagreb.


- gđo. Perović od danas ste vi novo izabrana predsjednica Podružnice umirovljenika Lučko / Ježdovec.


- Svima od srca zahvaljujem što su mi ukazali povjerenja, koje ću iskreno nastojati svojim budućim radom i djelovanjem i opravdati. Moram priznati, kako je pre menom veliki izazvom. Naime kako i sami znamo , vremena su zaista izazovna, umirovljenici su sve stariji. pokušati ćemo svi skupa, unijeti im nekakvog novog života. Obilaziti ćemo bolesnika, vidjeti nove članove, animirati još novih članova.... Želja nam je svima skupa još više pokrenuti rad i djelovanje naše Podružnice umirovljenika Lučko / Ježdovec.







"Kliknite" na fotografije, kako bi ih uvećali!






















































Nema komentara:

Objavi komentar