.

četvrtak, 10. ožujka 2016.

Promocija kataloga za proteklu godinu i programa za ovu 2016. godinu

Remetinečki Gaj - Sinoć je u Centru za kulturu Novi Zagreb, u Galeriji Vladimir Bužančić u 19,00 sati započela promocija kataloga "Topografije sobstva" koju je vodila Voditeljica Galerije gđa. Anita Zlomislić.

Kroz promociju kataloga "Topografije sobstva" gđa. Zlomislić nas je pred autorima, ali i ostalim gostima, vratila u 2015. godinu, sa nekoliko doista provokativnih pitanje. 

Jedno od njih je bilo: Zašto već gotove "produkte", gdje se misli na izložbe, sa postavom, katalozima, prijevodima itd... ne nastaviti postavljati u drugim gradovima unutar naše republike , ali i izvan nje...

Svoje mišljenje, na tu temu - su iskazali i pozvani umjetnici, autori prošlogodišnjih izložbi: g. Goran Trbuljak, g. Ivan Posavec i gđa. Branka Cvijetičanin...

U preostalom dijelu prezentacije bilo je govore, o projektima ove Galerije koji nas sve skupa očekuju ovoj tekućoj 2016. godini.


gđa. Anita Zlomislić, Voditelj
Galerije Vladimir Bužinčić
- Danas smo predstavljali dvije stvari. Bila je promocija kataloga iz 2015. godine. Zajednički katalog u kojem su sve izložbe koje su se održale u programu Galerije Vladimir Bužančić, koje smo nazvali "Topografije sobstva" prema konceptu izložbenog programa Galerije u predhodnoj godini.

U "Topografiji sopstva" su izlagali troje umjetnika, to su Branka Cvijetičanin, Goran Trbuljak i Ivan Posavec. Nakon što su izlagali u Galeriji Bužančić, izlagali su u Puli, u Galeriji - Makina i u Osijeku u Galeriji - Kazamat.

Evo, danas smo upriličili, taj jedan događaj, predstavljanja tog našeg zajedničkog rada i predstavili smo program za 2016. godinu.

Sav program , za sve naše korisnike i ljubitelje može se vidjeti na našoj web stranici Centar za kulturu Novi Zagreb, koja se redovito ažurira. Također bih iskoristila ovu priliku, te pozvala sve , da dođu 21. ožujka 2016.godine na otvorenje izložbe Tomislava Buntak, ovdje  u Galeriju Vladimira Bužančića.






"Kliknite" na fotografiju, kako bi je povećali!







Nema komentara:

Objavi komentar