.

petak, 19. veljače 2016.

Emotivan koncert publike i Zbora umirovljenika Botinec

Ravnice -  Preksinoć  smo svjedočili zaista nezaboravnom nastupu - Zbora umirovljenika Botinec - u Gerontološkom centru Maksimir koji se održao u sklopu kulturnih okupljanja "Poetsko glazbenih večeri Srijedom".

U vrlo moćnom nastupu, koji je odavao uigranost i veliku energiju raznolikog repertoara (od Dalmacije, preko Makedonije pa preko Slavonije, sve do Zagorja i dalje..) potpomognuti recitacijama zaista pomno izabranih (većinom autorskih pjesama) i vješto izvedenih proznih djela. Zbor je svojim nastupom, prepunu dvoranu vodio i darivao melodijama i recitacijama svojih pjesama, dodirujući gotovo vrhunce ugode koju samo može pružiti pjesma ispjevana i izrečana iz dubina srca.

Sve to je iskreno osjetila publika i zavedena prekrasnim emocijama predavala se i sama pjevanju uz Zbor umirovljenika Botinec, a svaku izvedenu pjesmu, nagrađivala velikim, zvonkim i dugačkim aplauzom. Na kraju službenog nastupa - gromoglasnim aplauzom - tražila se pjesma više!

Koja je na opće obostrano zadovoljstvo izvedena!



gđa.  Sara Topić, socijalni radnik,
organizator Kulturnih sadržaja
Moram priznati, kako sam ugodno iznenađena nastupom i izvedenim repertoarom, ali također i izborom te interpretacijom poezije. Zaista prekrasno.Baš smo sretni i zadovoljni!

Sa nestrpljenjem očekujemo ponovno gostovanje!










g. Zvonimir Struk, voditelj
"Poetsko glazbenih večeri Srijedom "
- Što bi nam rekli o večerašnjem nastupu Zbora umirovljenika Botinec?

- Super! Oduševljeni smo. Publika je oduševljena, mi kao organizatori također, sve je bilo super, OK. I za kraj, radujemo se ponovnom susretu!










g. Franjo Friščić, štićenik
Gerontološkom centru Maksimir
- Kakvi su vaši dojmovi o večerašnjem nastupu Zbora umirovljenika Botinec?

- Ovdje je uvijek izuzetno lijepo, ali danas je izuzetno - tri puta izuzetno! Stvarno volim ovo, kako pjevaju iz punog srca, glas iz duše. Nema nikakvog "gušenja"... stišavanja... nego onako spontano, iskreno... To volim!

I sam sam pjesnik, ali i voditelj u našoj depadansi, tako da svoje doživljaje mogu istaknuti sa puno osobnog iskustva.



gđa. Višnjica Stupnišek, član Zbora
umirovljenika Botinec
- što bi vi, kako izvođač kazali o večerašnjem nastupu?

- Imam osjećaj kako smo večeras odlično prihvaćeni od publike, što pokazuje spontano pjevanje i publika sa nama, ali i povremeno pljeskanje u taktu glazbe, te zvučni i dugački pljesak nakon svake bilo recitacije ili izvedene pjesme.

Moram priznati, kako nas sve u Zboru ovo veseli i raduje, kako nam to daje novu snagu da i dalje vježbamo, ulažemo trud, koji se na ovako prekrasan način svima nama višestruko vraća.

Za kraj, zahvalila bih se ovoj prekrasnoj publici na odličnoj i nazaboravnoj podršci kako kroz spontanu pjesmu ali i zvučan pljesak koji je svima nama ovu večer učinio nezaboravnom. Radujemo se skorom pozivu, kako bi iznova podjelili radost poezije i pjevane pjesme zajedno!



g.  Franjo Košeć, član Zbora
umirovljenika Botinec
- Koji su vaši dojmovi o večerašnjem nastupu?

- Zaista, nemam što mnogo govoriti, ostaje mi reći kako od srca iskreno zahvaljujem publici, koja nas je prekrasno ugostila ali i otvorila dušu i srce, te zajedno sa nama pjevala, radovala se i uživala, kako u poeziji ali isto tako u pjevanim pjesmama. 

Siguran sam kako je i publika vrhunski uživala, baš kao i mi , članovi zbora, ali bez ove divne publike ni izbliza ne bi bila ova večer ovako opojna , ugodan i srcu draga!

Iskreno se nadamo i radujem, skorašnjem ponovnom pozivu!






"Kliknite" na fotografiju, kako bi je povećali!





















Nema komentara:

Objavi komentar