.

nedjelja, 6. prosinca 2015.

Projektni dan u OŠ Sveta Klara, 05.12.2015. 11,00 sati - 13,00 sati

Sv. Klara - Jučer u dvorani OŠ Sveta Klara, održan projektni dan "Glas za razglas"! Uvodni dio za provođenje projekta Glas za razglas, uz veliki broj prisutnih roditelja, bio je popraćen maštovitim Božićnim sajmom za koji su se učenici i učitelji svojski potrudili. Sav prihod od Božićnog sajma namjenjen je ulaganju za budući razglas koji nam je ovoj školi i njezinim učenicima te nastavnicima izuzetno potreban. 

U nastavku programa projekta je izvedena je i pjevno / plesna priredba na kojoj smo mogli vidjeti  pet izvedbi pjesama koje su bile samo manji dio  glavnog programa. Nakon pjevno - plesne priredbe, nastavilo se dalje u Božićnom sajmu koji je trajao sve do 13,00 sati. 


Kako doznajemo, organizatori projekta "Glas za razglas" iznimno su zadovoljni sredstavima prikupljenih na Božićnom sajmu, izvedbom svih sudionika pjevno / plesne priredbe, ali i odazivom svih gostiju, odnosno roditelja. 



Na kraju, organizatori su pozvali sve ljude dobre volje, roditelje ali i sve druge, kako svoje donacije mogu priložiti na završnom Božićnoj priredbi, koja će se održati 22.prosinca 2015. godine u 18 sati u holu ispred dvorane u  školi. Baš kao i učenici OŠ Sveta Klara iskreno se nadamo velikom odazivu i dovoljnim donacijama. 


Doista bi voljeli da se i ova škola sa svim učenicima i nastavnicima , radosti u Božiću sa zasluženim,  novim razglasom.


* Preporučujemo - himnu Glas za razglas i poziv građanima možete pogledati na Dječjoj televiziji.






Ispričavamo se zbog lošije kvalitete fotografija, koje su uslijedile zbog tehničkih problema.












Nema komentara:

Objavi komentar