.

četvrtak, 12. studenoga 2015.

Radostan znoj uz ugodno druženje

Kajzerica - U sklopu akcije Zagrebačkog saveza sportske rekreacije - Sport za sve, posjetili smo uporne viježbačice u naselju Kajzerica, predvođene svojim trenerom g. Ivanom Lukanović. 

Nakon vježbi, upitali smo neke od ovih prekrasnih i upornih žena, da nam kažu ponešto o motivu dolaska, druženju, vježbanju...





Gđa. Lidija
Dolazim ovdje na vježbanje nekoliko godina. Od kada viježbam osjećam se super. 

Moram priznati, kako sam pokušavala na više lokacija u gradu Zagrebu i sada sam ovdje na Kajzerici. Ovim druženjem, vježbanjem i vrstama vježbi, bilo bi preskromno da kažem kako sam zadovoljna. Trener, odnosno g. Lukanović doista ima "neki skriveni tajni ključ" kojim nam vježbama tijelu čini dobro. 

Naravno uz redovito vježbanje tu se razvilo iskreno i zanimljivo druženje. Družimo se, lijepo nam je. Zadovoljne smo i zdravije smo kada vježbamo.



Gđa. Irena
Dolazim ovdje već otprilike godinu dana. Odmah u početku želim kazati kako sam svim ovim zadovoljna (prostorom, trenerom, ekipom...) Meni je to najbitnije!

Sat vremena dobre zabava!

- Koliko puta tjedno se sastajete i vježbate ?

- Dva puta tjedno. Za sve same riječi pohvale. Naravno, kad sam negdje u ugodnom društvu, pozivam sve više/ manje, tko ima slobodnog vremena da dođe i iskoristi sve ovo, o čemu mi govorimo i svjedočimo.



Gđa. Ljiljana

Živim na Kajzerici, otprilike nekih deset godina. Vježbam ptprilike tri godine, sa kratkim prekidima. Žao mi je što to nisam radila i prije (vježbala!) jer prostor, vježbe, trener je sve jako dobro!

Preporučila bih iskreno svim svojim sugrađankama, da iskoriste ovakvu priliku, koju nam pruža naš Grad.




Gđa. Ana
Koliko me ovo ispunjava, ne samo fizički već i na druge nečine (druženje, podrška, šala....) vjerovatno govori činjenica, kako ja redovito putujem i dolazim iz naselja Utrine.

- Koliko dugo dolazite ?

- Dolazim tri godine, i svaki puta sa voljom i željom kao da mi je prvi puta!

Prije svega, dolazim zbog trenera. Odlična osoba, ispravnog stava i velike stručnosti. Ne moram ponavljati, kako nam stručno i smišljeno uvijek iznova dodaje nove vježbe, koje se u početku učine možda i izazove. No vrlo brzo se uvjerimo, kako one ostavljaju  pozitivan učinak - ne samo na naša tijela, već na sve nas općenito. 

I prostor je nov svjež, adekvatan (možda nedostaje po koja sprava, no o tom - po tom). 

I na kraju, eto uz zanimljiv, stručan i izazovan trening razvilo se veliko prijateljstvo, koje nam uveliko  pomaže (u podršci) ali i u opuštenom i iskrenom druženju.



g Ivan Lukanović dipl.profesor tjelesne
 i zdravstvene kulture
Specijalizirao sam kinezioterapiju i na neki način , ovdje se bavim sa korektivnom gimnastikom, koju primjenjujem u Gradskom sportskom progranu "Sport za sve!"

Ja držim ovaj program u naselju Kajzerica.Program je predviđen za osobe "druge" i "treće" životne dobi.

- Koliko ste dugo ovdje?

- Ovo je sada već treća školska godine. Radimo, vježbamo i funkcioniramo i koliko možete primjetiti, sve ide po planu, baš kako svi i očekujemo.

- Želi te nam kazati kako ste zadovoljni, uvjetima, odnosom i odazivom mještanki (ali i šire, kako čujemo) naselja Kajzerica ?

- Naravno, kako sam zadovoljan a napose zalaganje, Naime da nema zalaganja, tada sve ovo nebi imalo nikakvog smisla. Zar ne ? Naravno kako veseli i činjenica, kako je interes za ovakav način vježbanja ali i kvalitetnog druženja iz dana u dan  - sve veći. Naime, kako i sami vidite, ova je prostorija malo čak i premala za broj zainteresiranih. Zaista se pokušavamo snalaziti na sve moguće načine, da sve gospođe koje dolaze na vježbanje, da mogu vježbati. Da imaju prostora, te da budu zadovoljne. Da taj dio endefina (zadovoljstva) kola niz tjelo..

Naime želja mi je da sve polaznice ovog vježbanja, nakon ove radionice, osjete olakšanje, te da sav stres skupljen od posljednjeg vježbanja, uspiju izbaciti iz sebe, te da u svoj dom odu radosne!






"Klikini" na fotografiju, kako bi je povaćao!







Nema komentara:

Objavi komentar