.

nedjelja, 8. studenoga 2015.

Crveni lak za nokte


U prkos na sve modne trendove, on uvijek lijepo izgleda.

Crveni nokti govore svima oko vas da ste samopouzdana osoba, da vas nije strah preuzimati rizike i da pazite na svaki djeliće sebe, pa tako i nokte.
-1- Prije nanošenja –
Koju boju ćete odabrati?
Razvalite mit kako postoji samo jedna crvena boja. Za svaki ton kože postoji i crvena koja mu najbolje odgovara. Kako biste pronašli onu koja vama idealno pristaje izaberite par crvenih lakova koji vam se najviše sviđaju, a zatim plastični testni nokat prislonite na svoj, kako bite utvrdili koja vam pristaje. Inače, vrijedi pravilo da što je boja vaše kože hladnija, da težite boji s više primjese plavih tonova. Što je boja vaše kože toplija, krećite se prema narančastoj.
– 2 –  Za vrijeme nanošenja –
Nanesite najmanje dva sloja. Nanesite prvi, pričekajte da se osuši, a zatim drugi sloj. Ne bi bilo loše da nanesite i završni sjajni premaz koji će prikriti eventualne nedostatke nastale prilikom nanošenja crvenog laka.
– 3 – Nakon –
Loša strana uočljivih lakova za nokte je da će ostaviti pigment na vašem noktu kada skinete lak. Da biste ga potpuno uklonili iščetkajte nokte sa sodom bikarbonom i starom četkicom za zube. To bi trebalo ukloniti i žute mrlje na noktima. Nakon toga hidratizirajte nokat jer soda može biti vrlo oštra.

Nema komentara:

Objavi komentar