.

subota, 31. listopada 2015.

Fotografiranje za vjenčanje

Kojeg ćete fotografa izabrati za vaše vjenčanje je najvažnija odluka koju morate donijeti u organizaciji vjenčanja. Fotograf je najbitnija stavka vjenčanja, jer će slavlje i svi ukrasi proći u jednom danu, a fotograf je taj koji će sve to ovjekovječiti i od toga napraviti jednu lijepu uspomenu, koju ćete uvijek sa veseljem gledati.
Nemojte štedjeti na fotografu! Kao što smo već napomenuli, fotograf je najvažnija osoba na vjenčanju, i ako na ne ćemu ne smijete štedjeti onda je to fotograf. Nemojte se zbog uštede na fotografu, tuči do kraja života gledajući fotografije sa vjenčanja koje vam se uopće ne sviđaju ili na kojima fali pola detalja.
Svaki fotograf ima svoj stil fotografiranja i obrađivanja fotografija, pa prije odabira fotografa pregledajte njegov rad, da bi vidjeli da li se njegov stil uklapa sa vašim stilom, te da li vam se to uopće sviđa.
Karakter fotografa je vrlo bitan! Ništa ne znači ako on dobro fotografira, kada se vi uz njega ne možete opustiti ili sa njim normalno razgovarati. Bitno je da vam nakon prvog susreta fotograf “sjedne”, te da se sa njime možete sve dogovoriti. Pazite samo da mu se ne uplićete previše u posao, kako mu se ne bi zamjerili i bili mu previše dosadni, što može loše utjecati na njegov rad, što ne bi nikako željeli. Recite mu koje su vaše želje, a ostalo prepustite njemu.
Isto tako je vrlo važno da je fotograf točan i profesionalan. Pripazite da ima rokovnik u koji će zapisati sve važne detalje vezane za vaš veliki dan, te da će sigurno znati kada i na koje mjesto se treba pojaviti.

Kada odaberete fotografa za vjenčanje, pola posla ste obavili, i vjerujte najbitniji dio posla što se tiče organizacije vjenčanja. Fotografije su nešto najvrjednije što će vam ostati nakon vjenčanja, pa stvarno pripazite prilikom izbora kako bi bili zadovoljni u potpunosti!

Nema komentara:

Objavi komentar