.

petak, 4. rujna 2015.

Još jedan novi sadržaj u Blatu


gđica. Maja Murgić
Blato - Danas smo posjetili Obiteljsko poljoprivredno gospodarstvo Tuškan, gdje nas je ugostila gđica. Maja, zadužena da strpljivo i iskreno pruži detaljnu informaciju svima onima koje žele saznati malo više o toj toliko ljekovitoj i u svakodnevnom životu nezamjenjovoj biljci - aroniji .

- Majo, u srijedu  smo bilo prisutni na simpatičnom obiteljskom otvaranju vašeg izložbeno prodajnog centra OPG-a Tuškan. Možete li nam kazati, što vas je ponukalo na takav iskorak?

- Sam put do prodajno izložbenog centra OPG-a Tuškan, je pokazivao kako će se takvo što dogoditi prije ili kasnije. Naime, ovo je naša druga godina kako naše eko plantaže ubiremo ljekovite bobice i  prerađujemo te se uspješno pozicioniramo na zaista zahtjevnom hrvatskom tržištu. Iza svega ovoga stoji velika ljubav, trud ali i rad svih članova obitelji. Uz to, ne smijemo zaboraviti, konstantno ulaganje, te stalno praćenje najnovijih suvremenih tehnoloških trendova u svijetu i primjenjivanje na vlastitoj eko plantaži. 

- Majo, recite nam nešto o svojim proizvodima?

- Ono što trenutno možemo ponuditi su:
  •     matični sok od aronije, u pakiranju od 7 dcl
  •     matični sok od aronije, u pakiranju od 2 dcl
  •     sirup za razrjeđivanje (6 +1), u pakiranju od 1 l
  •     svježe bobice, u pakiranju od 250 g
  •     čaj, u pakiranju od 100 g
  •     sušene bobice u pakiranju od 100 g
Svi naši proizvodi su ispitani i imaju pozitivno  rješenje Zavoda za zdravstvo za zdravstvenu ispravnost.

  Tko su kupci vaših proizvoda?

- Prije svega to su, ljudi koji brinu o svom tijelu ali i o svom zdravlju. Svi pomalo uviđamo, kako naše zdravlje nismo dobili na "lotu", stoga se počinjemo i odgovornije odnositi spram tog „bogatstva“. Teško bi bilo izdvojiti neke grupe, mlade ili stare,bolesne ili zdrave. Mišljenja sam, kako ovdje nije potrebno ponavljati sve zdravstvene, gastro i ine koristi ove (koju mnogi nazivaju - najzdravijom biljkom na svijetu!) samozatajne  biljke - aronija. Brojna svjedočanstva naših ponosnih kupaca govore o zaista čarobnim moćima ove biljke. 

- Možete li nam kazati, što to izdvaja vašu aroniju, od ostalih, koje možemo pronaći i susresti na domaćem tržištu?

- Jedan od razloga što smo tek danas, priredili susret sa vama novinarima je i to što nam jučer uručeni  europski i hrvatski  znak EKO proizvoda tj. certifikat kojim dokazujemo na koji način se radi na našoj plantaži. Ovaj značajan događaj za sve nas , potvrđuje i našim odanim kupcima (u što su od samoga početka osobno i uvjerili) kako je naša aronija uzgajana ekološki na našoj Blatskoj zemlji - bez ikakvih dodataka (umjetnog gnojiva, aditiva i sl..), a svaka bobica pažljivo  ubrana s ljubavlju, rukom. Ti znakovi  također jamče kvalitetnu preradu prema svim pravilima koje od nas traži kontrolna ispitna stanica pod čijim se nadzorom stalno nalazimo kao eko proizvođači.

- Za kraj ovog ugodnog razgovora, kažite nam, za one koji možda ne znaju, gdje se nalazi vaš izložbeno prodajni centar i koje mu je radno vrijeme?

- Naš izložbeno prodajni centar se nalazi u okviru našeg poslovnog prostora, na adresi Karlovačka cesta 66 i  sa iznimnom radošću vas očekujemo svaki radni dan od 9,00 sati do 17,00 sati i subotom od 9,00 sati do 13,00 sati.

Zahvaljujemo vam na ovom ugodnom razgovoru i svim zanimljivostima, koje smo uspjeli doznato. Sigurni smo, kako ste otvaranjem ovog izložbenog prodajnog centra uveliko olakšali svakodnevnu nabavku vaših traženih proizvoda od aronije  svim "starim" vjernim kupcima, ali i onima koji će to tek postati. 

- U ime OPG Tuškan, i mi vama zahvaljemo i svima koji su se odazvali na naš poziv. Još jedan puta pozdravljamo kupce naših proizvoda sa željom da se uskoro vidimo u novom izložbeno prodajnom prostoru. 

Nema komentara:

Objavi komentar